Over het NAA

Het Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV, kortweg NAA, is een adviesbureau op het gebied van geluid en trillingen. Het NAA is in 1983 opgericht. Met een tiental specialisten is het NAA in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd akoestisch adviesbureau in het noorden van het land.

Werkgebieden

Het NAA verricht werkzaamheden op het gebied van onder andereĀ industrielawaai, weg- en railverkeerslawaai, ruimtelijke ordening, geluidsmonitoring, bouwakoestiek, arbeidsplaatslawaai en trillingsonderzoek.

Uitrusting

Om geluid te kunnen meten en berekenen is de juiste uitrusting noodzakelijk. Het NAA beschikt dan ook over een zeer complete uitrusting in de vorm van meetapparatuur en rekensoftware, we investeren voortdurend om die bij de tijd te houden.

Werkwijze

Onze werkwijze is gericht op duidelijkheid en helderheid. In vrijblijvende offertes wordt precies aangegeven welke werkzaamheden worden uitgevoerd. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt gewerkt aan uiteindelijk een helder en begrijpelijk rapport, waarin consequent kan worden nagegaan hoe bepaalde onderzoeksresultaten zijn bereikt.

We voeren onze diensten en werkzaamheden uit volgens De Nieuwe Regeling 2011.

Verantwoord

Vanuit onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving en de zorg voor de wereld zijn we Millennium Partner van Dutch Millennium Foundation.

Ook zijn we trotse sponsor van het Margaretha Consort.