Vacature akoestisch adviseur

Wij hebben een openstaande vacature akoestisch adviseur. Ben jij degene die ons team komt aanvullen en versterken?

Over ons

Het Noordelijk Akoestisch Adviesburo, kortweg NAA, is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van geluid en trillingen. Het NAA is opgericht in 1983 en sindsdien uitgegroeid tot een gewaardeerd akoestisch adviesbureau met een focus op kwaliteit.

Het NAA onderzoekt en adviseert onder meer over industrielawaai, weg- en railverkeerslawaai, ruimtelijke ordening, geluidsmonitoring, bouwakoestiek, arbeidsplaatslawaai en trillingsonderzoek.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een akoestisch adviseur die ons team wil aanvullen en versterken. In deze functie voer je metingen en berekeningen uit, die je vervolgens analyseert en uitwerkt. Daarbij heb je beschikking over onze uitstekende uitrusting in de vorm van meetapparatuur en rekensoftware.

De resultaten van de uitgevoerde metingen en berekeningen en het daaruit voortvloeiende advies, presenteer je in een helder en begrijpelijk adviesrapport, waarin consequent kan worden nagegaan hoe bepaalde onderzoeksresultaten zijn bereikt.

Je overlegt met de opdrachtgevers, die zeer diverse organisaties vertegenwoordigen.

Wat bieden wij?

Een prettige en zelfstandige werkomgeving binnen een specialistisch bureau. Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je de ruimte om zeer zelfstandig te werken. In overleg is een flexibele inzet mogelijk. We bieden je een afwisselend pakket aan werkzaamheden en een passend salaris. Het aangaan van een zakelijk belang in het NAA behoort tot de mogelijkheden en interesse hierin wordt gewaardeerd.

Herken jij jezelf hierin?

  • hbo werk- en denkniveau;
  • technisch inzicht in rekenen, formules, logaritmen en dergelijke, maar ook ruimtelijk inzicht;
  • bij voorkeur enige jaren ervaring in ons vakgebied;
  • motivatie om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren;
  • de bereidheid tot het af en toe uitvoeren van werkzaamheden buiten kantoortijd;
  • een rijbewijs B;
  • woonachtig in omgeving Assen of bereid zijn te verhuizen.

Vacature akoestisch adviseur: meer weten of solliciteren?

Download de volledige vacature in PDF: Vacature akoestisch adviseur bij het NAA

Bel, WhatsApp of mail met Arend Donker opĀ 06 – 5140 9988 of a.donker@naa.nl. We behandelen je reactie uiteraard vertrouwelijk.