Ons team

Het team van het NAA bestaat uit gedreven mensen met specialistische kennis. We stellen ons graag even aan u voor.

Arend Donker

Arend Donker is al jaren werkzaam bij het NAA. Sinds 1991 heeft hij de leiding over het bureau, hij is daarna ook aandeelhouder geworden. U krijgt met hem te maken voor offertes, voor de aanvraag van werk, of andere algemene dingen die bij de dagelijkse bureauleiding horen.

Jacob Dwarshuis

Heeft inmiddels een jarenlange ervaring bij het bureau. Zijn specialisme is industrielawaai, met name de grotere industrieën. Veel algemene kennis op beleidsgebied of vergunningverlening, assisteert daarom ook bij provincies en gemeenten.

Martin Horsten

Martin is al vanaf het begin betrokken bij het NAA, maar werkt nu freelance. Doet vooral directievoering en toezicht bij het aanbrengen van geluidswerende maatregelen aan woningen.

Frea Tienkamp-Wolterman

Frea is onze secretaresse. De spil van het bedrijf. Verzorgt alles wat anderen laten liggen, maakt de rapporten netjes, stuurt rekeningen, noem maar op.

John Vrijs

John heeft veel ervaring op gebied van industrielawaai, en specifiek gaswinnings- en behandelingsinstallaties voor bijvoorbeeld de NAM en Vermilion. Daarnaast houdt hij toezicht op het systeembeheer.