25 jaar NAA

Het is deze maand 25 jaar geleden dat het Noordelijk Akoestisch Adviesburo B.V. concreet van start ging. Een jubileum waar we trots op zijn. Het NAA is groot geworden door het vertrouwen van de opdrachtgevers.

25 jaar NAAVertrouwen in kleine projecten, zoals de kraaiende haan van de buurman, de praatpaal van een bekend drive-in-restaurant, de nagalm in de peuterspeelzaal of een meting aan de kermis. Maar ook het vertrouwen in omvangrijke klussen, zoals de geluidsmonitoring van offshore installaties, de berekeningen van verkeersknooppunten (zoals het klaverblad en de rijkswegen A7 en A32 bij Heerenveen), verkeersoplossingen (zoals de Zuidelijke Ringweg Groningen), of grote industriële bedrijven (locaties voor ondergrondse gasopslag), en belangrijke industrieterreinen (De Hemrik in Leeuwarden, Groningen Zuid Oost, de Eemshaven, Bargermeer in Emmen en industrieterreinen Veendam).

Het NAA is wel compact gebleven. We doen ons werk met respect voor de opdrachtgever, door integer werk af te leveren. We hopen dat u die manier van werken in ons herkent.

We hebben een muziekmechaniekje rondgestuurd. Het mechaniekje demonstreert de werkwijze van het team van het Noordelijk Akoestisch Adviesburo B.V. Wanneer het mechaniekje in de lucht zweeft, dan hoor je nauwelijks geluid. Maar plaats je het op een stevige bodem, dan is het geluid opeens compleet anders. Mooi, nietwaar? We menen in ieder geval samen met u die bodem te hebben gelegd in 25 jaar ervaring. Wij willen ook graag voor u dat klankbord blijven de komende tijd. Namens ons team: alle relaties bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Arend Donker
directeur

Nog wat feiten

Er staan 395 horecabedrijven in onze projectenlijst, 621 projecten wegverkeerslawaai, 510 meet- en rekenprojecten in de bouw en duizenden bedrijven in de categorie industrielawaai. Ook voor arbeidsplaatslawaai en luchtkwaliteit doen we onderzoeken, maar in kleiner aantal.

Inmiddels staan er circa 5.000 items in onze lijst met gemeten geluidsniveaus en geluidsvermogens. In ons bestand staan tienduizenden foto’s waarin de projecten zijn vastgelegd.