Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV

Het Noordelijk Akoestisch Adviesburo BV is voornamelijk actief op het gebied van geluid en trillingen. Als akoestisch adviesbureau houden we ons hoofdzakelijk bezig met “geluid”. Geluid, daar hebben we allemaal mee te maken.

Geluid kan fijn zijn maar geluid kan ook overlast zijn. Je eigen muziek horen is prettig, de muziek van de buren niet. We hebben onze industrie en vervoer nodig. We wonen dicht bij elkaar. We accepteren dan ook een bepaalde hoeveelheid geluid. Niet teveel. Daarvoor hebben we regels, normen en grenswaarden vastgesteld.

Onderzoek akoestisch adviesbureau

Voor het vastleggen van de hoeveelheid geluid en voor de toetsing aan grenswaarden of andere referentiekaders, zijn harde getallen nodig. Hier komt het Noordelijk Akoestisch Adviesburo in beeld voor het uitvoeren van akoestisch onderzoek.

Lees meer over de verschillende werkgebieden waarin we actief zijn en bekijk onze projecten om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden van een akoestisch adviesbureau. Of leer meer over de technische aspecten van geluid in ons kenniscentrum. Bereken bijvoorbeeld de geluidsdosis op uw werk of test uw kennis met Feit of Fabel!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, of laat een terugbel verzoek achter. We bellen in de regel binnen een werkdag terug!

Lees meer over het NAA

Werkgebieden
Akoestiek werkruimte Rabobank

Is de ruimte-akoestiek optimaal? Is de werkplek goed ingericht? Is de privacy van de beller gewaarborgd? Als een beller andere gesprekken op de achtergrond kan volgen, dan heeft de beller het gevoel dat ook zijn eigen privacy in gevaar komt. Een goede inrichting van een kantoor, een callcenter of een flex plek is van groot… Lees meer »

We hebben een nieuw achtkanaals meet- en analysesysteem aangeschaft, deels ter vervanging en deels ter aanvulling op ons achtkanaals Orchestra meetsysteem van 01dB. We hebben gekozen voor een achtkanaals Apollo 24 bit systeem van SINUS Messtechnik GmbH. Apollo is een “blackbox” voorzien van acht ingangskanalen, een tacho input en twee generator kanalen. Het is een… Lees meer »